Indeling

De indeling is royaal en luxe met onder andere een grote rondzit en een ruime kombuis en designtafel.

Indeling open kuip

Als bestuurder van dit unieke schip kunt u plaats nemen aan de bb zijde op een tweezits stuurbank welke ook als royale opbergbank gebruikt kan worden. Met een uitzicht op het dashboard voorzien van alle benodigde gegevens van motoren en andere electrische systemen. Achter deze stuurbank aan de bb zijde zijn twee treden ,mahonie met bies, gemaakt om het in-en uitstappen te vergemakkelijken, ook aan de sb zijde van het schip zitten deze treden. Deze treden zijn indirect verlicht.

Stuurboordzijde

Aan de sb zijde het kombuisgedeelte welke voorzien is met een veilig op diesel gestookt kooktoestel van Wallas met wasbak en mengkraan voor warm en koud water. Dit geheel kan afgedekt worden met een deksel en kan ook als zitbank fungeren. Het front van de kombuis is voorzien van een riante koelkast van maar liefst 85 liter op 12 volt en een aanrechtkastje met legbord. Dit geheel is in mahoniehout uitgevoerd en in de twee-componenten hoogglans lak gezet.

Rondzit, tafel en vloer

De rondzit biedt plaats aan ongeveer zes personen. Onder de rondzitbank zijn royale opbergkasten gemaakt voor o.a. stootwillen en landvasten en eenvoudig te bereiken via luikjes aan de voorkant van de bank.

De designtafel in het midden van de rondzit biedt plaats voor de hapjes en de drankjes, de tafel is voorzien van openingen om glazen en flessen veilig neer te zetten, Dit geheel is met tweecomponenten hoogglans gelakt. De voet is gedeeltelijk gelakt en afgewerkt met wit skay.

De kuipvloer is bedekt met blauwe waterbestendige vloerbedekking deze kan eenvoudig verwijderd worden voor inspectie bij de tanks.

Achter de open kuip

Achter de open kuip is een cabrioletkap weggewerkt met luiken die afgewerkt zijn met marineblauw skay. Wanneer u de cabriokap activeert gaan deze luiken electrisch open waarna de cabriokap verschijnt en vervolgens sluiten de luiken weer automatisch.

Achter de cabrio constructie is het zonnedek, een plek om languit van de zon te genieten op een matras van wit skay en blauwe bies. Het hoofdgedeelte is apart te verhogen zodat u ook een zittende houding kunt aannemen, om bv.de waterskiërs te bewonderen. Dit zonnedek is ook de ingang van het motorruim en kan electronisch worden geopend. Het zonnedek is eveneens de doorgang naar het zwemplateau; dit uit twee treden bestaande plateau zit vlak boven de waterlijn. De rvs inschuifbare trap zit gemonteerd onder dit plateau en is eenvoudig te bedienen. Het biedt u het gemak van het gemakkelijk in en uit het water komen. Een zwemdouche is in de achterzijde van het zwemplateau gemonteerd en is voorzien van een mengkraan zodat men zich na het zwemmen kan afspoelen.

Messing verchroomd en roestvrijstaal 316 beslagwerk

In en op het gehele schip is messing verchroomd en roestvrijstaal gepolijst beslagwerk te zien, dit is uitgevoerd in rvs 316 welke zeewaterbestendig is. Het merendeel van dit rvs beslag is vervaardigd alleen voor dit schip en niet standaard, het windscherm is voorzien van gehard glas en kan eventueel met een donkere tint worden geleverd. Naast het zonnedek zijn twee r.v.s. handrelingen gemonteerd voor de bevestiging van stootwillen en voor persoonlijke houvast. Op het achterschip zijn twee grote verchroomde bolders gemonteerd voor het aanleggen van het schip. Ook de vuldoppen voor de brandstof en drinkwater in het gangboord zijn voorzien van gepolijst roestvrijstaal. Aan elke zijde van het schip zijn drie inklapbare kikkers gemonteerd, midscheeps op het voordek zit een kogelvormige kikker met op de potdeksels doorvoerogen voor de landvasten. Op het voordek zijn vier dichte patrijspoorten aangebracht voor de lichtinval in het vooronder, deze zijn tegen het beschadigen beschermd met r.v.s.beugels.

Pagina opties

Inhoudsopgave

  1. Yulia 34
  2. Indeling
  3. Bouwwijze